Gigantosaurus: Dino Sports NSW

32,99 

Zdieľať:

Objavte svet športu s dinosaurami v hre Gigantosaurus: Dino Sports NSW. Táto zábavná a akčná hra ponúka širokú škálu športových aktivít, ako sú preteky na rogale, bobovanie na ľadovcoch a strieľanie na terč. Ideálna pre deti aj dospelých, Gigantosaurus: Dino Sports podporuje tímovú spoluprácu a zdravú súťaživosť, čo z nej robí skvelú voľbu pre rodinné herné večery. Vstúpte do fascinujúceho sveta dinosaurov a užite si množstvo zábavy!

Kód: 476840 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Gigantosaurus: Dino Sports NSW

Vstúpte do vzrušujúceho sveta športu s dinosaurami v hre Gigantosaurus: Dino Sports. Táto zábavná a akčná hra je ideálna pre všetkých fanúšikov dinosaurov, ktorí sa chcú zapojiť do rôznych športových disciplín. Hra je určená pre deti aj dospelých, takže si ju môžu užiť celá rodina.

O hre

Gigantosaurus: Dino Sports ponúka širokú škálu športových aktivít, ktoré sú zasadené do fascinujúceho prostredia plného dinosaurích postáv. Hráči sa môžu tešiť na:

  • Preteky na rogale: Prekonajte skalnaté púšte a ukážte svoje zručnosti v rýchlosti a obratnosti.
  • Bobovanie na ľadovcoch: Zvládnite náročné trate a prekonajte prekážky na boboch.
  • Strieľanie na terč: Otestujte si presnosť a rýchlosť s blasterom v zábavných minihrách.

Každá disciplína ponúka jedinečné výzvy a zábavu, pričom hráči môžu súťažiť proti sebe alebo sa zapojiť do tímových hier. Hra podporuje zdravú súťaživosť a tímovú spoluprácu, čo z nej robí skvelú voľbu pre rodinné herné večery.

Parametre produktu

  • Vydavateľ: Outright Games
  • Platforma: NSW
  • EAN: 5061005352780

Prečo si vybrať Gigantosaurus: Dino Sports?

Gigantosaurus: Dino Sports je viac než len obyčajná športová hra. Je to zábavný spôsob, ako sa naučiť tímovej práci, zlepšiť motorické zručnosti a užiť si čas s rodinou a priateľmi. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre všetky vekové kategórie, čo zaručuje, že si ju užijú aj najmenší hráči, ako aj dospelí. S farebnou grafikou a zábavnými postavami sa každý hráč ponorí do sveta dinosaurov a športu.

Nezmeškajte príležitosť zažiť vzrušujúce športové dobrodružstvo s vašimi obľúbenými dinosaurami. Pripravte sa na akciu, súťaženie a množstvo zábavy s Gigantosaurus: Dino Sports!