Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed PS4

34,99 

Zdieľať:

Zažite napínavé dobrodružstvo s hrou Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed na PS4! Bojujte s korytnačími hrdinami proti novým mutantným nepriateľom v dynamickom svete New Yorku. Hrajte za Leonarda, Michelangela, Donatella a Raphaela, využívajte ich unikátne schopnosti a užívajte si kooperatívny režim s priateľmi. Zbierajte vylepšenia a zbrane, aby ste zvýšili svoje šance na víťazstvo. Pripravte sa na akciu, zábavu a množstvo prekvapení v tejto vzrušujúcej hre!

Kód: 476981 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed PS4

Pripravte sa na vzrušujúce dobrodružstvo v hre Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed pre konzolu PS4! Vstúpte do dynamického a chaotického sveta New Yorku, kde sa na uliciach odohráva boj medzi korytnačími hrdinami a novými mutantmi, známych ako Mewbies. Títo mutanti sa snažia zapadnúť do spoločnosti, no niektorí z nich majú zlé úmysly a ohrozujú pokoj v meste.

Hlavné vlastnosti hry:

  • Akčné dobrodružstvo: Prežite napínavé misie a boje, kde budete musieť preukázať svoje zručnosti a tímovú spoluprácu.
  • Hrateľnosť s korytnačími bratmi: Hrajte za všetkých štyroch korytnačích hrdinov – Leonarda, Michelangela, Donatella a Raphaela – každý s unikátnymi schopnosťami a štýlom boja.
  • Rozmanité prostredia: Preskúmajte rôzne lokácie v New Yorku, od rušných ulíc po tajné skrýše, kde sa odohráva akcia.
  • Kooperatívny režim: Spojte sily s priateľmi a bojujte proti mutantným nepriateľom v kooperatívnom režime, ktorý zaručuje zábavu a napätie.
  • Vylepšenia a zbrane: Zbierajte vylepšenia a nové zbrane, aby ste posilnili svoje schopnosti a zvýšili šance na víťazstvo v boji.

Hra Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed ponúka hráčom jedinečný zážitok, ktorý kombinuje akciu, dobrodružstvo a humor. S realistickou grafikou a pohlcujúcim herným prostredím sa ocitnete priamo v srdci akcie, kde budete musieť čeliť rôznym výzvam a nepriateľom. Pripravte sa na to, že sa stanete súčasťou legendárneho tímu korytnačích hrdinov a zachránite New York pred hrozbou mutantov!

Nezmeškajte príležitosť stať sa hrdinom a zažite nezabudnuteľné chvíle s Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants Unleashed na PS4. Pripravte sa na akciu, zábavu a množstvo prekvapení, ktoré na vás čakajú v tejto vzrušujúcej hre!