TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) PS4

54,99 

Zdieľať:

Zažite vzrušenie z profesionálneho tenisu s hrou TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) na PS4. Táto oficiálna tenisová hra ponúka realistickú grafiku, online multiplayer a možnosť prispôsobiť si svojich obľúbených hráčov. Staňte sa súčasťou najprestížnejších turnajov a prežite adrenalínové zápasy, ktoré vás vtiahnu do sveta tenisu. Ideálna voľba pre fanúšikov ATP a WTA, ktorí hľadajú zábavu a výzvy na kurte.

Kód: 477583 Kategória: Vydavateľ:

O hre

TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) PS4

Zažite vzrušenie z profesionálneho tenisu s hrou TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) na platforme PS4. Táto oficiálna hra ATP a WTA vás zavedie na najprestížnejšie tenisové turnaje po celom svete, kde si môžete vyskúšať svoje schopnosti proti hráčom z celého sveta. Hra ponúka jedinečnú príležitosť pre všetkých fanúšikov tenisu, aby sa stali súčasťou dynamického a konkurencieschopného prostredia.

Hlavným cieľom hry je vybudovať si vlastnú kariéru a štýl hry. Môžete si vybrať z množstva známych hráčov a hráčok, pričom každý z nich má svoje jedinečné schopnosti a herný štýl. Hráči majú možnosť prispôsobiť si svojich tenisových hrdinov, čím sa zvyšuje úroveň personalizácie a zábavy. Hra ponúka realistickú grafiku a plynulé ovládanie, ktoré vám umožní zažiť každý úder a výmenu ako na skutočnom kurte.

Okrem klasických herných módov, ako sú exhibičné zápasy a turnaje, TIEBREAK ponúka aj online multiplayer, kde môžete súťažiť s hráčmi z celého sveta. Týmto spôsobom si môžete overiť svoje schopnosti a získať cenné skúsenosti v súťaživom prostredí. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre hráčov všetkých úrovní, od začiatočníkov po pokročilých, čo z nej robí ideálnu voľbu pre každého, kto má rád tenis.

Vydavateľ NACON sa postaral o to, aby hra obsahovala všetky potrebné prvky, ktoré robia tenis tak vzrušujúcim športom. Od realistických animácií po presné fyzikálne modely, TIEBREAK ponúka autentický zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta profesionálneho tenisu. Hráči môžu experimentovať s rôznymi stratégiami a technikami, aby sa stali majstrami na kurte.

Nezáleží na tom, či ste fanúšikom ATP alebo WTA, TIEBREAK: Official game of the ATP and WTA (Ace Edition) vám poskytne hodiny zábavy a vzrušenia. Pripravte sa na to, aby ste sa stali tenisovým šampiónom a prekonali všetky prekážky, ktoré vám prídu do cesty. Vstúpte do sveta tenisu a zažite adrenalínové zápasy, ktoré vás nenechajú chladnými!