ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W

899,00 

Zdieľať:

Objavte výkon a prenosnosť s ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W, vreckovým herným počítačom s procesorom AMD Ryzen Z1 Extreme. Ideálny pre mobilné hranie, ponúka kvalitný displej, ergonomický dizajn a optimalizované chladenie pre dlhé hodiny bez únavy. Kompatibilný s rôznymi hernými platformami, tento kompaktný prístroj je perfektnou voľbou pre každého herného nadšenca, ktorý chce hrať kdekoľvek a kedykoľvek.

Kód: 477613 Kategória: Vydavateľ:

O hre

ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W

Objavte nový rozmer mobilného hrania s ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W, vreckovým herným počítačom, ktorý vám umožní hrať vaše obľúbené hry kedykoľvek a kdekoľvek. Tento kompaktný a výkonný prístroj je ideálnym spoločníkom pre všetkých nadšencov hier, ktorí hľadajú flexibilitu a výkon v jednom.

Na srdci tohto zariadenia sa nachádza procesor AMD Ryzen Z1 Extreme, ktorý zabezpečuje vysoký výkon a plynulé hranie aj pri náročných herných tituloch. S týmto procesorom môžete očakávať rýchle načítanie hier a bezproblémový multitasking, čo je ideálne pre hráčov, ktorí sa nechcú vzdať svojich obľúbených titulov ani na cestách.

ASUS ROG Ally X je navrhnutý tak, aby bol kompaktný a prenosný, pričom si zachováva všetky výhody plnohodnotného herného zariadenia. Jeho čierna farba dodáva elegantný a moderný vzhľad, ktorý sa hodí do každého prostredia. Bez ohľadu na to, či ste doma, v parku alebo na ceste, tento vreckový počítač sa ľahko zmestí do vašej tašky a je pripravený na akciu.

Okrem výkonného procesora ponúka ASUS ROG Ally X aj množstvo ďalších funkcií, ktoré zvyšujú herný zážitok. S kvalitným displejom a ergonomickým dizajnom ovládacích prvkov si môžete užiť dlhé hodiny hrania bez únavy. Vďaka optimalizovanému chladeniu sa zariadenie udržiava v ideálnej teplote aj pri intenzívnom hraní, čo zabezpečuje stabilný výkon bez prehriatia.

ASUS ROG Ally X je tiež kompatibilný s rôznymi hernými platformami, čo znamená, že si môžete vychutnať širokú škálu hier bez obmedzení. Či už preferujete akčné hry, RPG alebo strategické tituly, tento prístroj vám poskytne všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali skutočným herným majstrom.

Vďaka svojim kompaktným rozmerom a výkonným komponentom je ASUS ROG Ally X RC72LA-NH007W ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá mobilné herné riešenie bez kompromisov. Nezáleží na tom, kde sa nachádzate, s týmto zariadením budete mať vždy prístup k svojim obľúbeným hrám a nezabudnuteľným herným zážitkom.