Ys X: Nordics (Deluxe Edition) PS4

54,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet akčných RPG hier s hrou Ys X: Nordics (Deluxe Edition) pre PS4. Vydajte sa na dobrodružstvo s Adolom Christinom a jeho pirátskym spojencom Karjom Baltom, aby ste zachránili obyvateľov pred tajomnými Griegr. Nádherná grafika, plynulý herný systém a množstvo vedľajších úloh zaručujú hodiny zábavy. Deluxe edícia ponúka exkluzívne bonusy a vylepšenia, ktoré obohatia váš herný zážitok. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť stať sa hrdinom v Ys X: Nordics!

Kód: 477920 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Ys X: Nordics (Deluxe Edition) PS4

Vydajte sa na nezabudnuteľné dobrodružstvo s hrou Ys X: Nordics, ktorá vás zavedie do fascinujúceho sveta plného akcie a napätia. Táto deluxe edícia pre konzolu PS4 ponúka hráčom jedinečnú príležitosť preskúmať tajomstvá Obelia Gulf, kde sa stretávajú hrdinovia a nebezpečenstvá v podobe mystických bytostí.

Hlavným protagonistom je Adol Christin, známy dobrodruh, ktorý sa spolu so svojím nečakaným spojencom, pirátom Karjom Baltom, snaží zachrániť obyvateľov zálivu pred hrozbou tajomných nesmrteľných príšer, známych ako Griegr. Títo nepriatelia predstavujú výnimočnú výzvu, ktorá preverí vaše schopnosti a strategické myslenie.

Hra sa vyznačuje nádhernou grafikou a plynulým herným systémom, ktorý kombinuje akčné prvky s RPG mechanikami. Hráči sa môžu tešiť na rozmanité prostredia, ktoré sú plné detailov a skrytých tajomstiev. Každé miesto, ktoré navštívite, ponúka unikátne výzvy a nepriateľov, čo zaručuje, že sa nikdy nebudete nudiť.

Okrem hlavného príbehu ponúka Ys X: Nordics aj množstvo vedľajších úloh a aktivít, ktoré obohatia váš herný zážitok. Zbierajte predmety, vylepšujte svoje zručnosti a objavujte bohatú históriu sveta, v ktorom sa nachádzate. Hra je navrhnutá tak, aby uspokojila ako nových hráčov, tak aj dlhoročných fanúšikov série Ys.

Deluxe edícia obsahuje množstvo bonusového obsahu, vrátane exkluzívnych predmetov a vylepšení, ktoré vám pomôžu na vašej ceste. Tieto dodatočné prvky zvyšujú hodnotu hry a poskytujú hráčom ešte viac možností, ako si prispôsobiť svoj herný zážitok.

Vydavateľom hry je NIS America, známy svojou kvalitou a oddanosťou k fanúšikom JRPG. S ich podporou môžete očakávať, že Ys X: Nordics ponúkne nielen skvelý herný zážitok, ale aj kvalitnú lokalizáciu a technickú podporu.

Pripravte sa na akčné dobrodružstvo, ktoré vás vtiahne do sveta plného napätia, priateľstva a hrdinstva. Ys X: Nordics (Deluxe Edition) pre PS4 je hrou, ktorú si nesmiete nechať ujsť, ak ste fanúšikom akčných RPG hier. Vydajte sa na cestu, objavte tajomstvá Obelia Gulf a staňte sa hrdinom, ktorého svet potrebuje!