Harry Potter: Quidditch Champions (Deluxe Edition) PS5

34,99 

Zdieľať:

Objavte magický svet metlobalu s hrou Harry Potter: Quidditch Champions (Deluxe Edition) na PS5. Staňte sa súčasťou vzrušujúcich zápasov ako strelec, chytač, brankár alebo odrážač a preukážte svoje zručnosti v online multiplayeri. Deluxe Edition ponúka exkluzívne kozmetické predmety a špeciálne herné režimy, ktoré obohatia váš zážitok. Vychutnajte si realistickú grafiku a intuitívne ovládanie, ktoré vás vtiahne do akcie. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť zažiť metlobal ako nikdy predtým!

Kód: 478300 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Harry Potter: Quidditch Champions (Deluxe Edition) PS5

Zažite vzrušenie a mágiu metlobalu s hrou Harry Potter: Quidditch Champions (Deluxe Edition) na platforme PS5. Táto hra od renomovaného vydavateľa Warner Bros. Games vás prenesie do čarovného sveta, kde si môžete splniť svoje detské sny a stať sa súčasťou jedného z najobľúbenejších športov v čarodejníckom univerze.

V tejto dynamickej hre sa môžete postaviť na známe pozície, ako sú strelec, chytač, brankár alebo odrážač. Každá pozícia ponúka jedinečné herné mechaniky a výzvy, ktoré si zamilujete. Hráči budú mať možnosť preukázať svoje zručnosti a taktické myslenie v rýchlych a napínavých zápasoch, kde sa stretnú s priateľmi alebo inými hráčmi z celého sveta.

Deluxe Edition prináša množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý obohatí váš herný zážitok. Môžete sa tešiť na unikátne kozmetické predmety, ktoré vám umožnia prispôsobiť si svojho hráča a tím. Taktiež sú súčasťou edície špeciálne herné režimy a bonusové úlohy, ktoré poskytnú dodatočnú zábavu a výzvy. Hráči sa môžu tešiť na bohatý herný svet, ktorý je plný detailov a odkazov na obľúbené postavy a miesta z knižnej a filmovej série Harry Potter.

Hra ponúka intuitívne ovládanie, ktoré je prispôsobené pre konzolu PS5, čo zabezpečuje plynulé a rýchle hranie. Vďaka vylepšenej grafike a realistickým efektom sa budete cítiť ako skutočný čarodejník na metle, ktorý sa snaží získať víťazstvo pre svoj tím. Hráči môžu očakávať aj rôzne herné módy, vrátane online multiplayeru, kde si môžu zmerať sily s ostatnými fanúšikmi metlobalu.

Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto magického športu a zažite nezabudnuteľné chvíle s Harry Potter: Quidditch Champions (Deluxe Edition). Pripravte sa na vzrušujúce zápasy, strategické plánovanie a množstvo zábavy, ktorá vás vtiahne do sveta čarodejníkov. Hra je ideálna pre fanúšikov Harryho Pottera, ako aj pre všetkých, ktorí milujú šport a súťaženie. Pripravte sa na metlobal ako nikdy predtým!