RPG MAKER WITH PS4

57,99 

Zdieľať:

RPG Maker pre PS4tvorbu vlastných RPG hier bez programovania. S intuitívnym rozhraním a množstvom predpripravených prvkov môžete rýchlo a jednoducho vytvárať mapy, postavy a dialógy. Tento softvér je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých, a ponúka široké možnosti prispôsobenia. Vytvorte si svoj vlastný príbeh a zdieľajte ho s komunitou. Vydavateľ: NIS America, platforma: PS4.

Kód: 478588 Kategória: Vydavateľ:

O hre

RPG MAKER WITH PS4

Tvorba vlastnej hry nikdy nebola jednoduchšia! RPG Maker pre PS4 je ideálnym nástrojom pre všetkých, ktorí snívajú o vytvorení vlastnej videohry. Tento intuitívny a prístupný softvér umožňuje hráčom všetkých úrovní zručností, od začiatočníkov po pokročilých, vytvárať fascinujúce RPG hry bez potreby programovania. S množstvom predpripravených prvkov a jednoduchým rozhraním sa môžete sústrediť na svoju kreativitu a príbeh.

Jednoduché nástroje pre každého – RPG Maker ponúka širokú škálu nástrojov, ktoré vám umožnia prispôsobiť si hru podľa svojich predstáv. Môžete vytvárať mapy, postavy, dialógy a dokonca aj herné mechaniky s minimálnym úsilím. Vďaka intuitívnemu drag-and-drop rozhraniu je proces tvorby hry rýchly a zábavný. Nezáleží na tom, či ste skúsený vývojár alebo úplný nováčik, RPG Maker vám poskytne všetko, čo potrebujete na to, aby ste sa stali herným dizajnérom.

Vydavateľ: NIS America – Tento renomovaný vydavateľ je známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. S RPG Maker pre PS4 sa môžete spoľahnúť na to, že dostanete produkt, ktorý je nielen zábavný, ale aj profesionálne spracovaný.

Platforma: PS4 – RPG Maker je dostupný na populárnej hernej konzole PlayStation 4, čo znamená, že si môžete užívať tvorbu hier priamo z pohodlia svojho obývacieho pokoja. Vytvorte si hru, pozvite svojich priateľov a zdieľajte svoje dielo s komunitou. Možnosti sú nekonečné!

Vytvorte si vlastný príbeh – S RPG Maker máte možnosť vytvoriť si vlastný svet, postavy a príbehy. Môžete sa inšpirovať svojimi obľúbenými hrami alebo vytvoriť niečo úplne originálne. Pridajte vlastné dialógy, questy a herné mechaniky, ktoré zaujmú hráčov a ponúknu im nezabudnuteľný zážitok.

Komunita a podpora – RPG Maker má silnú a aktívnu komunitu, ktorá je vždy pripravená pomôcť. Môžete sa pripojiť k online fóram, kde nájdete tipy, triky a inšpiráciu od iných vývojárov. Zdieľajte svoje projekty, získajte spätnú väzbu a učte sa od ostatných.

RPG Maker pre PS4 je skvelou voľbou pre každého, kto chce preniknúť do sveta herného dizajnu. S jeho pomocou môžete realizovať svoje herné vízie a vytvoriť si vlastný unikátny zážitok. Nezmeškajte príležitosť stať sa herným dizajnérom a začnite svoju cestu s RPG Makerom ešte dnes!