Nintendo Switch Online predplatné na 365 dní + Expansion Pack (Individual)

59,99 

Zdieľať:

Vylepšite si svoj herný zážitok s Nintendo Switch Online predplatným na 365 dní Expansion Pack (Individual). Získajte prístup k online hraniu s priateľmi, klasickým hrám z NES a Super NES, a exkluzívnemu obsahu. Užite si napínavé súboje v populárnych tituloch ako Mario Kart 8 Deluxe a Splatoon 2. Nezmeškajte príležitosť pripojiť sa k miliónom hráčov a zažiť nekonečnú zábavu s Nintendo!

Kód: 478780 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Nintendo Switch Online predplatné na 365 dní Expansion Pack (Individual)

Vylepšite si svoj herný zážitok s Nintendo Switch Online predplatným na 365 dní a objavte nekonečné možnosti zábavy a súťaženia. Toto predplatné je ideálnym riešením pre všetkých nadšencov hier, ktorí chcú využiť plný potenciál svojej konzoly Nintendo Switch. S týmto balíkom získate prístup k širokej škále online funkcií, ktoré obohatia vaše herné zážitky.

Jednou z najatraktívnejších vlastností tohto predplatného je možnosť online hrania s priateľmi a hráčmi z celého sveta. Užite si napínavé súboje v populárnych tituloch ako Mario Kart 8 Deluxe a Splatoon 2, kde môžete preukázať svoje zručnosti a súťažiť o víťazstvo. Online multiplayer vám umožní prežiť vzrušujúce momenty a vytvoriť si nezabudnuteľné spomienky s priateľmi.

Okrem online hrania ponúka Nintendo Switch Online aj prístup k klasickým hrám z konzol NES a Super NES. Tieto retro tituly sú skvelým spôsobom, ako si pripomenúť zlaté časy videohier a zažiť nostalgické chvíle. S predplatným na 365 dní máte k dispozícii široký výber hier, ktoré môžete hrať kedykoľvek a kdekoľvek.

Predplatné Expansion Pack navyše rozširuje vaše možnosti o ďalšie výhody. Získate prístup k dodatočným hrám a obsahu, ktorý nie je dostupný pre bežných používateľov. To znamená, že si môžete vychutnať exkluzívne tituly a rozšírenia, ktoré obohatia váš herný zážitok a poskytnú vám ešte viac zábavy.

Vydavateľom tohto predplatného je renomovaná spoločnosť Nintendo, ktorá je známa svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle. S platformou Nintendo Switch sa môžete tešiť na jedinečné herné zážitky, ktoré sú prispôsobené pre všetkých hráčov, bez ohľadu na ich úroveň zručností.

Nezmeškajte príležitosť vylepšiť si svoj herný zážitok a pripojte sa k miliónom hráčov po celom svete. S Nintendo Switch Online predplatným na 365 dní Expansion Pack (Individual) získate nielen prístup k online hraniu, ale aj k množstvu klasických a nových hier, ktoré vás zabavia na dlhé hodiny. Pripravte sa na vzrušujúce dobrodružstvá a nezabudnuteľné herné momenty!