Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) PC

29,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet železníc s Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) pre PC. Oslávte sté výročie legendárneho parného vlaku Flying Scotsman a zažite realistické jazdy na slávnych železničných tratiach. Tento simulátor ponúka neobmedzené možnosti prispôsobenia, autentické zvuky a realistické podmienky jazdy, vrátane počasia a denného cyklu. Vydajte sa na dobrodružstvo s Dovetail Games a zažite vzrušenie z riadenia vlakov ako nikdy predtým!

Kód: 479158 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) PC

Vstúpte do fascinujúceho sveta železníc s Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) pre PC, ktorý ponúka jedinečný zážitok pre všetkých nadšencov vlakov a železničnej dopravy. Tento simulátor vás zavedie na rozmanité a slávne železničné trate, kde si môžete vyskúšať riadenie rôznych lokomotív a zažiť vzrušenie z jazdy na vlakoch, ktoré sú známe po celom svete.

Jednou z najvýraznejších vlastností tejto edície je Flying Scotsman, legendárny parný vlak, ktorý oslavuje svoje sté výročie. Hráči majú jedinečnú príležitosť prevziať kontrolu nad týmto ikonickým vlakom a zažiť jeho majestátnosť na vlastnej koži. Train Sim World 4 ponúka realistické grafické spracovanie a autentické zvuky, ktoré vás prenesú priamo do kabíny lokomotívy.

V rámci hry sa môžete naučiť základy riadenia vlakov vo výukovom centre, kde sa oboznámite s rôznymi aspektmi ovládania a prevádzky lokomotív. Po zvládnutí základov sa môžete vydať na skutočné koľaje a zažiť vzrušujúce jazdy na rôznych trasách, ktoré sú známe svojou krásou a historickým významom.

Train Sim World 4 je navrhnutý tak, aby ponúkal neobmedzené možnosti prispôsobenia. Môžete si vytvoriť vlastné scenáre a misie, čím si zabezpečíte hodiny zábavy a výziev. Hra podporuje aj komunitu, kde si hráči môžu vymieňať svoje vlastné vytvorené obsahy a zdieľať svoje zážitky s ostatnými nadšencami.

Okrem toho, Train Sim World 4 ponúka realistické podmienky jazdy, vrátane počasia a denného cyklu, čo pridáva na autentickosti a výzve. Hráči sa musia prispôsobiť rôznym podmienkam, ako sú dážď, sneh alebo hmla, čo robí každú jazdu jedinečnou a nezabudnuteľnou.

Vydavateľom tejto skvelej hry je Dovetail Games, známy svojou kvalitou a inováciami v oblasti simulátorov. Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú realistický a pohlcujúci zážitok z jazdy vlakom. Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo skúsený hráč, táto hra ponúka niečo pre každého.

Pripravte sa na dobrodružstvo na koľajniciach a objavte svet železníc ako nikdy predtým s Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition). Vydajte sa na cestu, ktorá vás zavedie do srdca železničnej histórie a zažite vzrušenie z jazdy na legendárnych tratiach.