Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) PS4

29,99 

Zdieľať:

Objavte fascinujúci svet železníc s hrou Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) na PS4. Staňte sa strojvodcom legendárneho Flying Scotsman a zažite realistické jazdy na ikonických vlakových trasách. Hra ponúka autentické zážitky, detailnú grafiku a možnosť vytvárať vlastné scenáre. Vydavateľom je Dovetail Games, známy pre kvalitné simulátory. Nezmeškajte túto jedinečnú edíciu a vychutnajte si dobrodružstvo v železničnej doprave!

Kód: 479157 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) PS4

Zažite jedinečný svet železničnej dopravy s hrou Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition) na platforme PS4. Tento simulátor ponúka hráčom možnosť stať sa skutočným strojvodcom a prevziať kontrolu nad niektorými z najikonickejších vlakov v histórii. S touto edíciou si môžete vychutnať nielen realistické jazdy, ale aj bohatú históriu a kultúru železníc.

Hlavným lákadlom tejto edície je Flying Scotsman, legendárny parný vlak, ktorý oslavuje svoje sté výročie. Hráči sa môžu tešiť na autentické zážitky, ktoré sú podložené detailným spracovaním a realistickou grafikou. Hra ponúka širokú škálu trás, ktoré vás zavedú do rôznych kútov sveta železníc, od malebných vidieckych scenérií po rušné mestské oblasti.

V Train Sim World 4 sa naučíte základy riadenia lokomotív vo výukovom centre, kde si osvojíte potrebné zručnosti a techniky. Po zvládnutí základov sa môžete vydať na skutočné koľaje a zažiť vzrušenie z jazdy na vlastnej koži. Hra ponúka realistické ovládanie, ktoré vám umožní cítiť sa ako skutočný strojvodca, pričom si môžete prispôsobiť jazdné podmienky a vybrať si z rôznych scenárov.

Okrem jazdy na vlakoch, Train Sim World 4 ponúka aj možnosť vytvárať vlastné scenáre a zdieľať ich s komunitou. Týmto spôsobom môžete ukázať svoju kreativitu a prispieť k rozvoju herného prostredia. Hra je navrhnutá tak, aby bola prístupná pre začiatočníkov, ale zároveň ponúka dostatočnú hĺbku pre skúsených hráčov, ktorí hľadajú výzvy.

Vydavateľom tejto skvelej hry je Dovetail Games, známy svojou kvalitou a inováciami v oblasti simulátorov. Hra je dostupná na platforme PS4, čo znamená, že si ju môžete vychutnať na svojich obľúbených konzolách. S EAN kódom 5055957705770 je táto edícia ľahko identifikovateľná a dostupná pre všetkých fanúšikov železníc.

Nezmeškajte príležitosť zažiť fascinujúci svet železníc s Train Sim World 4 (Flying Scotsman Centenary Edition). Pripravte sa na dobrodružstvo, ktoré vás zavedie do minulosti a súčasnosti železničnej dopravy, a objavte radosť z jazdy na vlaku ako nikdy predtým!