Star Wars Jedi: Survivor PS4

47,99 

Zdieľať:

Star Wars Jedi: Survivor pre PS4 je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v príbehu Cala Kestisa. Hráči sa ocitnú v nebezpečnej galaxii, kde musia čeliť temným silám a prežiť v chaose. S intenzívnymi súbojmi, otvoreným svetom a ohromujúcou grafikou ponúka táto hra jedinečný zážitok pre fanúšikov Star Wars. Pripravte sa na emocionálny príbeh plný akcie a dobrodružstva, ktorý vás vtiahne do hlbokého vesmíru plného nebezpečenstva a hrdinstva.

Kód: 479698 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Survivor PS4

Star Wars Jedi: Survivor je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v epickom príbehu Cala Kestisa, obľúbeného hrdinu z predchádzajúcej hry Star Wars Jedi: Fallen Order. Vyvinutá renomovaným štúdiom Respawn Entertainment v spolupráci s Lucasfilm Games, táto hra ponúka hráčom jedinečný zážitok v rozšírenom vesmíre Star Wars.

Príbeh sa odohráva päť rokov po udalostiach predchádzajúcej hry a sleduje Calov čoraz zúfalejší boj o prežitie v galaxii, ktorá sa dostáva do chaosu. Hráči sa ocitnú v úlohe Cala, ktorý sa snaží uniknúť pred neustálym prenasledovaním a zároveň sa snaží nájsť svoj vlastný spôsob, ako bojovať proti temným silám, ktoré ohrozujú galaxiu. Hra sa zameriava na emocionálny a napínavý príbeh, ktorý je pre fanúšikov Star Wars neodolateľný.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Hlboký príbeh: Pokračovanie príbehu Cala Kestisa, ktorý sa snaží prežiť v nebezpečnej galaxii.
  • Akčné súboje: Intenzívne a dynamické súboje, ktoré kombinujú svetelný meč a silové schopnosti.
  • Otvorený svet: Rozsiahle prostredia, ktoré hráči môžu preskúmať, s množstvom tajomstiev a úloh.
  • Vylepšenia postavy: Možnosť prispôsobiť si Cala a jeho schopnosti podľa vlastného štýlu hrania.
  • Vizuálna kvalita: Ohromujúca grafika a detailné prostredia, ktoré oživujú svet Star Wars.

Hra Star Wars Jedi: Survivor je určená pre platformu PS4, čo zaručuje, že si ju môžu vychutnať široké spektrum hráčov. Vydaná pod hlavičkou Electronic Arts, táto hra sľubuje hodiny zábavy a napätia, pričom sa hráči môžu tešiť na množstvo akcie, dobrodružstva a emocionálnych momentov.

Pre fanúšikov Star Wars a akčných hier je Star Wars Jedi: Survivor nevyhnutnosťou. Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok, ktorý vás vtiahne do hlbokého vesmíru plného nebezpečenstva, priateľstva a hrdinstva. Nechajte sa uniesť príbehom, ktorý vás zavedie na miesta, kde sa stretávajú osudy a kde sa rozhoduje o budúcnosti galaxie.