Star Wars Jedi: Survivor XBOX ONE

47,99 

Zdieľať:

Star Wars Jedi: Survivor na XBOX ONE je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v príbehu Cala Kestisa. Prežite emocionálny a napínavý príbeh v známej galaxii Star Wars, objavujte otvorený svet, vylepšujte svoje bojové schopnosti a zažite ohromujúcu grafiku. Hra je ideálna pre fanúšikov, ktorí hľadajú výzvy a nezabudnuteľné momenty. Pripravte sa na epickú cestu a staňte sa skutočným Jediom!

Kód: 479697 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Star Wars Jedi: Survivor XBOX ONE

Star Wars Jedi: Survivor je akčná dobrodružná hra, ktorá pokračuje v epickom príbehu Cala Kestisa, hrdinu z predchádzajúcej hry Star Wars Jedi: Fallen Order. Vyvinutá renomovaným štúdiom Respawn Entertainment v spolupráci s Lucasfilm Games, táto hra ponúka hráčom jedinečný zážitok v známej galaxii Star Wars.

Príbeh sa odohráva päť rokov po udalostiach prvej hry a sleduje Calov zúfalý boj o prežitie v čoraz temnejšej galaxii. Hráči sa ocitnú v úlohe Cala, ktorý sa snaží uniknúť pred neustálym prenasledovaním a zároveň sa snaží nájsť svoj vlastný spôsob, ako bojovať proti temným silám, ktoré ohrozujú galaxiu. Hra sa zameriava na emocionálny a napínavý príbeh, ktorý je pre fanúšikov Star Wars neodolateľný.

Hlavné vlastnosti hry zahŕňajú:

  • Príbeh pre jedného hráča: Hráči sa môžu tešiť na hlboký a pútavý príbeh, ktorý je plný zvratov a emocionálnych momentov.
  • Vylepšený herný systém: Hra ponúka vylepšené bojové mechaniky a nové schopnosti, ktoré umožňujú hráčom prispôsobiť si svoj herný štýl.
  • Otvorený svet: Hráči môžu preskúmavať rôzne planéty a objavovať tajomstvá, ktoré sú skryté v hlbokých lesoch, na púštnych pláňach a v starobylých ruinách.
  • Vizuálne efekty: Hra sa môže pochváliť ohromujúcou grafikou a detailným spracovaním prostredia, ktoré oživuje svet Star Wars.

Star Wars Jedi: Survivor je určený pre platformu XBOX ONE, čo znamená, že hráči môžu zažiť túto epickú dobrodružnú hru na svojich konzolách. Vydavateľom hry je Electronic Arts, známy svojou kvalitou a inováciami v hernom priemysle.

Hra je ideálna pre fanúšikov Star Wars, ktorí hľadajú hlboký a pútavý príbeh, ako aj pre tých, ktorí si chcú užiť akčné dobrodružstvo s množstvom výziev a prekvapení. S každým krokom, ktorý Cal urobí, sa hráči dostanú hlbšie do fascinujúceho sveta Star Wars, kde sa stretávajú s ikonickými postavami a prežívajú nezabudnuteľné momenty.

Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu v Star Wars Jedi: Survivor, kde sa vaše rozhodnutia a akcie odrazia na osude galaxie. Vstúpte do boja a staňte sa skutočným Jediom!