Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) XBOX Series X

139,99 

Zdieľať:

Objavte svet letectva s Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) pre XBOX Series X. Tento realistický letecký simulátor ponúka autentické pilotovanie rôznych lietadiel v nádherne zobrazených krajinách. S Steelbook balením a digitálnym kódom pre Xbox Play Anywhere si užijete hru na viacerých platformách. Ideálne pre začiatočníkov aj skúsených pilotov, s online multiplayerom a dynamickým počasím. Vydavateľom je Microsoft Games Studios.

Kód: 479906 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) XBOX Series X

Zažite jedinečný pocit z lietania s Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) pre konzolu XBOX Series X. Tento letecký simulátor novej generácie vás prenesie do fascinujúceho sveta letectva, kde si môžete vyskúšať pilotovanie rôznych typov lietadiel v realistických podmienkach. Hra je navrhnutá tak, aby poskytovala autentický zážitok z letu, pričom využíva najnovšie technológie a detailné grafické spracovanie.

Hlavným lákadlom tejto edície je Steelbook balenie, ktoré nielenže chráni hru, ale aj pridáva na estetickej hodnote. V balení nájdete digitálny kód, ktorý vám umožní hrať hru na konzolách Xbox Series X|S a Windows PC vďaka funkcii Xbox Play Anywhere. To znamená, že si môžete užívať hru na viacerých platformách bez obmedzení.

Microsoft Flight Simulator ponúka širokú škálu lietadiel, od malých športových strojov po veľké komerčné lietadlá. Každé lietadlo je detailne prepracované a verne zobrazuje jeho ovládacie prvky a vlastnosti. Hráči môžu skúmať realisticky zobrazené krajiny, mestá a prírodné scenérie, pričom sa môžu tešiť na dynamické počasie a ročné obdobia, ktoré ovplyvňujú letové podmienky.

Hra je ideálna pre všetkých nadšencov letectva, či už ste začiatočník alebo skúsený pilot. S intuitívnym ovládaním a rôznymi úrovňami obtiažnosti si každý nájde to svoje. Okrem toho, Microsoft Flight Simulator ponúka aj online multiplayer, kde môžete lietať s priateľmi alebo sa pripojiť k leteckým komunitám po celom svete.

Nezabudnite, že na nainštalovanie hry je potrebný prístup k internetu, čo zabezpečuje pravidelné aktualizácie a nové obsahy, ktoré obohacujú herný zážitok. S Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) sa môžete tešiť na hodiny zábavy a vzrušenia, pričom sa naučíte viac o letectve a pilotovaní.

Vydavateľom tejto úžasnej hry je Microsoft Games Studios, ktorý sa už dlhé roky špecializuje na vývoj kvalitných herných titulov. Nechajte sa uniesť do výšin a objavte krásy sveta z vtáčej perspektívy s Microsoft Flight Simulator Steelbook (Premium Deluxe) pre XBOX Series X.