Planet Zoo (Console Edition) Xbox Series X

42,99 

Zdieľať:

Objavte svet Planet Zoo (Console Edition) pre Xbox Series X, kde môžete vytvoriť a spravovať vlastný zoologický park. Tento simulátor ponúka realistické zvieratá, ktoré reagujú na svoje prostredie, a široké možnosti prispôsobenia. Vytvorte nádherné výbehy, spravujte zamestnancov a interagujte s návštevníkmi. S hlbokou hrateľnosťou a autentickým zážitkom sa Planet Zoo stáva ideálnou voľbou pre milovníkov zvierat a fanúšikov simulátorov.

Kód: 480052 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Planet Zoo (Console Edition) Xbox Series X

Vstúpte do fascinujúceho sveta Planet Zoo, kde sa vaše sny o dokonalom zoologickom parku stávajú skutočnosťou. Tento ultimátny simulátor, vyvinutý renomovanými autormi hier Planet Coaster a Zoo Tycoon, ponúka jedinečnú príležitosť vytvoriť a spravovať vlastnú zoo, ktorá je nielen krásna, ale aj funkčná. S realistickými zvieratami, ktoré majú svoje vlastné emócie a správanie, sa môžete tešiť na autentický zážitok, ktorý vás vtiahne do sveta divokej prírody.

Planet Zoo je navrhnutý pre platformu Xbox Series X, čo znamená, že si môžete vychutnať ohromujúcu grafiku a plynulé hranie. Hra ponúka široké spektrum možností, ako prispôsobiť a rozšíriť vašu zoo. Od výberu zvierat, cez dizajn výbehov, až po správu zamestnancov a interakciu s návštevníkmi – všetko je vo vašich rukách. Môžete sa rozhodnúť pre celosvetovú kampaň, kde sa stretnete s rôznymi výzvami a úlohami, alebo si jednoducho užiť voľný režim, kde môžete popustiť uzdu svojej fantázii a vytvoriť park podľa svojich predstáv.

Jednou z najzaujímavejších vlastností Planet Zoo je realistické správanie zvierat. Každé zviera má svoje jedinečné potreby a preferencie, čo znamená, že musíte starostlivo plánovať a prispôsobovať prostredie, aby ste zabezpečili ich šťastie a zdravie. Zvieratá reagujú na svoje okolie, komunikujú medzi sebou a dokonca sa aj učia z interakcií s návštevníkmi. Týmto spôsobom sa vaša zoo stáva živým ekosystémom, ktorý si vyžaduje vašu pozornosť a starostlivosť.

Okrem správy zvierat a výbehov, Planet Zoo ponúka aj množstvo možností pre dizajn a architektúru. Môžete vytvárať nádherné budovy, chodníky a atrakcie, ktoré prilákajú návštevníkov a zabezpečia im nezabudnuteľný zážitok. Hra obsahuje množstvo nástrojov a možností prispôsobenia, ktoré vám umožnia vytvoriť jedinečné prostredie, ktoré odráža vašu víziu a štýl.

Planet Zoo (Console Edition) je ideálnou voľbou pre všetkých milovníkov zvierat a fanúšikov simulátorov. S jeho hlbokou hrateľnosťou, realistickými zvieratami a nekonečnými možnosťami prispôsobenia sa stáva skutočným zážitkom, ktorý vás pohltí na dlhé hodiny. Pripravte sa na to, že sa stanete správcom najúžasnejšej zoo, akú si dokážete predstaviť!