Dragon Ball: Sparking! ZERO (Collector’s Edition) PS5

189,99 

Zdieľať:

Objavte svet Dragon Ball: Sparking! ZERO (Collector’s Edition) pre PS5, kde sa stretnete s legendárnymi postavami a zažijete intenzívne akčné súboje. Táto jedinečná edícia obsahuje exkluzívne zberateľské predmety, ktoré potešia každého fanúšika. Vďaka realistickej grafike a rôznym herným módov vám hra ponúkne fascinujúci príbeh a dynamické boje. Nezmeškajte šancu stať sa súčasťou tohto epického dobrodružstva v univerze Dragon Ball!

Kód: 480049 Kategória: Vydavateľ:

O hre

Dragon Ball: Sparking! ZERO (Collector’s Edition) PS5

Zažite epické dobrodružstvo vo svete Dragon Ball s hrou Dragon Ball: Sparking! ZERO (Collector’s Edition) pre konzolu PS5. Táto hra vás zavedie do akčného príbehu, kde sa stretnete s množstvom legendárnych postáv, ktoré sú známe svojimi jedinečnými schopnosťami, premenami a technikami. Pripravte sa na intenzívne súboje a strategické boje, ktoré vás vtiahnu do sveta plného napätia a adrenalínu.

Hlavným lákadlom tejto Collector’s Edition je nielen samotná hra, ale aj množstvo exkluzívneho obsahu, ktorý poteší každého fanúšika série. Vydavateľ Bandai Namco Entertainment sa postaral o to, aby ste dostali do rúk niečo výnimočné. Collector’s Edition obsahuje unikátne zberateľské predmety, ktoré sú ideálne pre každého, kto chce rozšíriť svoju zbierku a prežiť nezabudnuteľné chvíle s obľúbenými postavami.

Hra ponúka široký výber postáv, medzi ktorými nájdete najsilnejších bojovníkov z celého univerza Dragon Ball. Každá postava má svoje charakteristické schopnosti a techniky, ktoré môžete ovládať a zdokonaľovať. Vďaka realistickej grafike a plynulému hernému zážitku na platforme PS5 si užijete každý moment boja. Hráči sa môžu tešiť na dynamické súboje, ktoré sú plné akcie a strategického plánovania.

Okrem toho, Dragon Ball: Sparking! ZERO ponúka aj rôzne herné módy, ktoré zabezpečia, že sa nikdy nebudete nudiť. Môžete sa zapojiť do súťaživých online zápasov alebo si užiť príbehový mód, kde sa ponoríte do hlbokého a fascinujúceho príbehu, ktorý vás prevedie najdôležitejšími momentmi z histórie Dragon Ball.

Hra je navrhnutá tak, aby oslovila nielen dlhoročných fanúšikov, ale aj nových hráčov, ktorí sa chcú zoznámiť s týmto ikonickým svetom. S intuitívnym ovládaním a rôznymi úrovňami obtiažnosti si každý nájde to svoje. Pripravte sa na to, že sa stanete súčasťou legendárneho boja a preukážete svoje schopnosti v arénach plných akcie.

Nezmeškajte príležitosť vlastniť túto jedinečnú Collector’s Edition a zažite dobrodružstvo, ktoré vás prenesie do srdca Dragon Ball univerza. Dragon Ball: Sparking! ZERO je hrou, ktorá vás nielen zabaví, ale aj nadchne svojou hĺbkou a rozmanitosťou. Pripravte sa na nezabudnuteľné súboje a staňte sa najlepším bojovníkom v tejto epickej akčnej hre!