euro truck simulator 2
PC

Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola!

Populárne simulácie Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator sa čoskoro dočkajú zásadnej aktualizácie, ktorá poteší nielen nováčikov, ale aj skúsených hráčov. S príchodom verzie 1.52 prinesie vývojársky tím SCS Software do hry nový herný režim s názvom Driving Academy. Tento režim, ktorý funguje ako virtuálna autoškola pre kamióny, umožní hráčom prehlbovať svoje vodičské zručnosti prostredníctvom rôznych tréningových scenárov.

Čo prináša Driving Academy?

Driving Academy je navrhnutá tak, aby pomohla hráčom pochopiť a zvládnuť náročné manévrovanie s nákladnými vozidlami. Nový herný režim zahŕňa súbor výziev, ktoré hráčov naučia základy, ako sú jazda s nákladným autom, ale aj pokročilejšie úlohy, ako je cúvanie s prívesom alebo zvládanie náročných manévrov. Tieto úlohy sú inšpirované reálnymi výcvikovými programami, ktoré absolvujú profesionálni vodiči.

Perfektné pre začiatočníkov aj skúsených vodičov

Jednou z hlavných výhod Driving Academy je, že je vhodná pre hráčov všetkých úrovní. Začiatočníci sa môžu učiť úplné základy jazdy, ako je správne brzdenie, zrýchľovanie a cúvanie. Skúsení hráči však nebudú ochudobnení, pretože scenáre budú s narastajúcou úrovňou náročnosti simulovať aj tie najkomplexnejšie situácie, ktorým čelia vodiči na cestách.

Realistické výzvy a spätná analýza

Hráči sa môžu tešiť na realistické tréningové výzvy, ktoré budú postupne zvyšovať svoju náročnosť. Hlavnou novinkou je možnosť sledovať svoje chyby vďaka novému replay systému, ktorý umožní spätne analyzovať jazdu. Táto funkcia poskytne hráčom detailný rozbor toho, čo sa im podarilo a kde môžu ešte zlepšiť svoje zručnosti.

Budúcnosť Driving Academy

Vývojári potvrdili, že Driving Academy je zatiaľ len testovací modul. Avšak, ak bude tento režim úspešný a získa pozitívnu odozvu od komunity, plánujú pridávať ďalšie výzvy a scenáre, ktoré by simulovali ešte realistickejšie situácie, s ktorými sa vodiči kamiónov stretávajú v každodennej praxi.

Kedy sa môžeme tešiť?

Aktualizácia 1.52 zatiaľ nemá stanovený presný dátum vydania, ale očakáva sa, že čoskoro bude dostupná pre hráčov Euro Truck Simulator 2 aj American Truck Simulator. Ak patríte medzi fanúšikov týchto hier alebo máte chuť zlepšiť svoje vodičské schopnosti, Driving Academy bude pre vás ideálnou výzvou!

Nezabudnite nás sledovať, aby ste nezmeškali novinky a ďalšie zaujímavosti.

euro truck simulator 2 a ameri image 327
Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola! 6
euro truck simulator 2 a ameri image 480
Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola! 7
euro truck simulator 2 a ameri image 564
Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola! 8
euro truck simulator 2 a ameri image 660
Euro Truck Simulator 2 a American Truck Simulator predstavujú novinku: Autoškola! 9